Våra referenser

Glädjen är att vara till nytta!

Ska bygga 16 bostadsrätter i Uddevalla

Dato: mandag, 26 april, 2021

Kynningsrud Bygg har fått i uppdrag att bygga 16 bostadsrätter i Bävestrand nära till Uddevalla centrum. Byggnaden är en huskropp på fem våningar som ligger längs Bäveån, som rinner ut i Byfjorden i Uddevalla.

Projektet är bra utrustat med god kvalitet på materialvalen, både utvändigt och invändigt. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till kanalen som rinner genom Uddevalla centrum. Samtliga lägenheter har uteplatser/balkonger, översta planet med takterrasser.

– I BRF Bävestrand på Tureborgsvägen 8 planeras byggnationen av 16 väl genomtänka lägenheter fördelade på fem våningsplan med bostäder om 2-5 rok. Av dessa erbjuds fyra penthouse-lägenheter högst upp i huset med fantastiska terrasser där man kan njuta av Bäveåns porlande vattenfall!

– Dessa exklusiva bostadsrätter placeras med bästa centrala läge i Uddevalla, där känslan av ett vattennära boende och blomstrande grönska utgör en unik kombination!

Så skriver Svensk Fastighetsförmeldling om projektet på sina hemsidor.

Bostadrätter i totalentreprenad

Kynningsrud Bygg kommer utföra projektet i totaltentreprenad, som innebär att vi ansvarar för alla delprocesser kring byggnationen från a til ö. Byggstart är september i år, och bostadsrätterna ska stå klara augusti 2022.

Du kan läsa mer om projektet på Svensk Fastighetsförmedling

Illustrationer: Svensk Fastighetsförmedling