Glädjen är att vara till nytta!

Bygger 26 bostadsrätter i Ljungskile – Brf Havslyckan

Ljungskile ökar hela tiden i popularitet och idag finns det ont om nybyggda lägenheter. Kynningsrud Bygg uppför nu  bostadsområde med 26 bostadsrätter åt Brf. Havslyckan.

Brf Havslyckan byggs med bra standard och som dessutom gör det fina läget rättvist. Så skriver Svensk Fastighetsförmedling om bostadsprojektet. Kynningsrud Bygg är mycket glada över att få uppdraget att bygga bostadsområdet. Innan jul signerades avtalet med att bygga 26 bostadsrätter i Ljungskile, som ligger strax söder om Uddevalla.

Bostadsrätter Brf Havslyckan

Projektet utförs i två huskroppar med ett P-garage i botten som ingår i entreprenaden. Inledningsvis skall även en del av en byggnad rivas, där kvarstående del av byggnaden skall byggas ihop med de nya huskropparna. Projektet är välutrustat med hög kvalitet på materialvalen.

– Arkitekternas bakomliggande tanke har varit att skapa ljusa och öppna lägenheter som tar vara på alla kvadratmeter, oavsett om du flyttar in i en 1:a, 2:a, 3:a eller 4:a. Lägenheterna håller en genomgående hög kvalitet, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet, skriver Svensk Fastighetsförmedling om Havslyckan bostadsrätter.

Mycket nöjda

Kynningsrud Bygg är mycket nöjda över att komma ut som vinnare av förhandlingsupphandlingen, där vi var  en bland fem anbudslämnare.

– Vi är stolta över att ta hem det här projektet! Stort tack till alla som har varit inblandade i anbudslämningen. Vi ser fram emot att starta projektet redan nu i januari, efter att vi färdigställt vårt bostadsprojekt Fisketången i Uddevalla, säger nöjd VD på Kynningsrud Bygg, Henrik Ekman.

Henrik Ekman
VD Henrik Ekman | 0701 851 506 | henrik.ekman@kynningsrud.se