Glädjen är att vara till nytta!

Godkänd med råge

Det har gått ett halvår sedan vi senast besökte Victor Lindqvist i Kungälv. Platsen var bar och grävmaskinen tog några tidiga svängar. Men det händer mycket på ett halvår i den här branschen. Detta är Victors första byggprojekt som platschef och han har klarat det med råge 

Nu står den stora byggnaden och tornar upp sig över området. En industrilokal för CME Fastigheter med 1 200 kvadratmeter golvyta över tre plan, där företaget kommer att ha produktions- och kontorslokaler.

– Vi är snart klara och har slutbesiktning den 1 juli. Nu återstår bara lite målning, några invändiga installationer samt byggande av staket och stenläggning utanför, berättar han.

– Har allt gått enligt plan?

– Mer eller mindre. Längs vägen dyker det alltid upp en och annan utmaning men ingen som inte har gått att hantera smidigt. Det blåser väldigt mycket här så vinden har gjort det lite jobbigt ibland, säger Victor.

Häftigt inom bergborrningsindustrin

Victor har fått växa med frihet under ansvar och det är något han trivs med.

– Man blir inte ensam. Det är alltid folk här, oftast 20-30 personer. Behöver jag hjälp är det bara att ringa någon av mina kollegor, säger han.

Byggnaden tronar på berget.

Victor (t v) studerar ritningsunderlag ihop med Ludvig Andersson från underleverantøren EL Total.

Han visar oss runt i de nya lokalerna och här finns fina kontor, lager, butik och produktion.

– Det är ett häftigt projekt. CME har uppfunnit en maskin för slipning av borrkronor som används inom bergborrningsindustrin och är världsledande inom detta område. Det är väldigt imponerande, säger Victor.

Ny upplevelse

Det är Victors första jobb som platschef på Kynningsrud Bygg och det är en erfarenhet han verkligen trivs med. Victor har varit anställd i drygt 4 år och har tidigare arbetat som både arbetsledare och hantverkare i företaget.

– Det känns bra att nå nya mål medan jobbet pågår. Vissa delmål har gått över förväntan men jag är försiktig med att fira på vägen, säger han.

Skryta kan han göra senare.

– Någon gång i framtiden kanske jag blir en gubbe som kör runt med mina barnbarn och pekar och säger ”det här har jag byggt!”, säger han och skrattar.

Vi tvivlar inte på att Victor kommer att stå bakom fler projekt och byggnader under de kommande åren.

Text: Eva Kynningsrud
Foto: Eva Kynningsrud / Ann-Christin Folmer

Kontaktperson for projektet

Alexander Bryngelhed
Projektchef Kynningsrud Bygg

0708 244 565
alexander.bryngelhed@kynningsrud.se

The post Godkänd med råge appeared first on Kynningsrud AS.