Glädjen är att vara till nytta!

Kynningsrud Bygg har ny VD

Tvä män i 40årsåldern skakar hand og tittar nöjda in i kameran, ute på en terrass

Vi är glada att meddela att f d projektchef Alexander Bryngelhed har tackat ja till att leda satsningen på den svenska byggmarknaden. Alexander har tillträtt som ny verkställande direktör.

Alexander Bryngelhed har tidigare tjänstgjort som projektchef i företaget och har varit en del av bolaget sedan dess start 2018. Han besitter en djupgående kunskap om företaget, marknaden och medarbetarna.

– Jag är mycket nöjd med att Alexander har tackat ja till att leda Kynningsrud Bygg in i framtiden. Hans kunskap, förståelse och personliga egenskaper gör honom till en ledare jag ser fram emot att samarbeta med i framtiden, säger Pål Kynningsrud, koncernchef för Kynningsrudgruppen.

Alexander Bryngelhed är 35 år och har en gedigen bakgrund inom byggbranschen, där han tidigare arbetat både som snickare och platschef. Han började sin karriär på Kynningsrud Bygg som platschef och har sedan 2021 arbetat som projektchef.

– Det är med ödmjukhet jag tackade ja till jobbet. Jag ser fram emot att utveckla Kynningsrud Bygg framöver och jobba vidare med att bygga åt våra kunder, säger Alexander Bryngelhed i en kommentar.

– Jag vill också tacka tidigare VD Henrik Ekman för hans insatser med att starta upp företaget. Vi önskar honom lycka till framöver, säger Pål Kynningsrud.