Glädjen är att vara till nytta!

Stor industrilokal för CME Fastigheter överlämnas

I Kungälv står den stora byggnaden och tornar upp sig över området. En industrilokal för CME Fastigheter med 1 200 kvadratmeter golvyta över tre plan är snart klar att överlämnas till kund. Här kommer CME , som jobbar inom bergborrningsindustrin, snart att ha sina produktions- och kontorslokaler.

Det har gått ett halvår sedan vi senast besökte Victor Lindqvist i Kungälv. Platsen var då bar och grävmaskinen tog några tidiga svängar. Men det händer mycket på ett halvår i den här branschen. Nu står Victor Lindqvists första byggprojekt som platschef klart, och han har hanterat byggprojektet i totalentreprenad «med råge».

– Vi är snart klara och har slutbesiktning den 1 juli. Nu återstår bara lite målning, några invändiga installationer samt byggande av staket och stenläggning utanför, berättar Victor når vi besöker honom på plats i april.

– Har allt gått enligt plan?

– Mer eller mindre. Längs vägen dyker det alltid upp en och annan utmaning men ingen som inte har gått att hantera smidigt. Det blåser väldigt mycket här så vinden har gjort det lite jobbigt ibland, berättar Victor.

Häftigt inom bergborrningsindustrin

Victor har fått växa med frihet under ansvar och det är något han trivs med.

– Man blir inte ensam. Det är alltid folk här, oftast 20-30 personer. Behöver jag hjälp är det bara att ringa någon av mina kollegor, säger han.

Han visar oss runt i de nya lokalerna och här finns fina kontor, lager, butik och produktion.

– Det är ett häftigt projekt. CME har uppfunnit en maskin för slipning av borrkronor som används inom bergborrningsindustrin och är världsledande inom detta område. Det är väldigt imponerande, säger Victor.

Platschef Victor Lindqvist (t v) är mycket nöjd över samarbetet på byggarbetsplatsen.

Ny upplevelse

Det är Victors första jobb som platschef på Kynningsrud Bygg och det är en erfarenhet han verkligen trivs med. Victor har varit anställd i drygt 4 år och har tidigare arbetat som både arbetsledare och hantverkare i företaget.

– Det känns bra att nå nya mål medan jobbet pågår. Vissa delmål har gått över förväntan men jag är försiktig med att fira på vägen, säger han. Skryta kan han göra senare.

– Någon gång i framtiden kanske jag blir en gubbe som kör runt med mina barnbarn och pekar och säger ”det här har jag byggt!”, säger han och skrattar.

Vi tvivlar inte på att Victor kommer att stå bakom fler projekt och byggnader under de kommande åren.