Våra referenser

Glädjen är att vara till nytta!

Om oss

Kynningsrud Bygg. Utan gränser.

Kynningsrud är en framgångsrik byggkoncern sedan över 75 år med rötter i Norge och med en omfattande
entreprenadverksamhet i Sverige genom Kynningsrud Bygg AB. Vår bas är Västra Sverige, men vi utför projekt i hela Sverige. 

Vi är totalentreprenören som åtar oss byggprojekt från detaljprojektering till överlämnande.

Totalentreprenör

Vi erbjuder alltid att leverera ditt projekt i totalentreprenad, utan gräns vare sig uppåt eller nedåt i projektets storlek eller komplexitet. Vi är ständigt närvarande i projekten och arbetar på ett ömsesidigt och konstruktivt sätt tillsammans med våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Dina behov, är det som till 100% styr vår insats i ditt projekt. Vårt mål är att känna glädjen i att vara till nytta i allt vi gör.

Vi blir din konstruktiva lyhörda och följsamma partner med stora resurser till ditt förfogande vad gäller både egna kompetenser, egen utrustning och väl samövade leverantörer. Helt på dina premisser.

Vi är en framgångsrik byggkoncern och har stor erfarenhet av kommersiell byggnation och bostäder, liksom av offentliga projekt. Vi behärskar hela processen från detaljprojektering till överlämning. Vill du se vad vi gjort fram till idag, besök vår referensbank som tydligt visar var tyngdpunkten i våra uppdrag ligger.

Vi ser fram emot att jobba tillsammans!

Glädjen är att vara till nytta!

Den som får vara med om att utveckla och modernisera samhället upplever sitt arbete som meningsfullt och sig själv som privilegierad.

Glädjen är att vara till nytta – för våra kunder og samarbetspartners, för miljön, för samhället och för varandra.

 

Våra ägare

Kynningsrud Bygg ägs till 100% av norska Kynningsrudkoncernen.  

Sedan 1946 har Kynningsrud förknippats med entreprenadverksamhet av hög kvalitet. 

Det var Bjarne Kynningsrud som grundade Kynningsrudgruppen när han startade ett byggföretag efter kriget. Hans son Harald Kynningsrud tog över företaget redan som 21-åring, när hans pappa dog. 

Kynningsrudkoncernen har idag verksamheter över hela Skandinavien, med huvudkontor i Halden där ägarfamiljen Kynningsrud kommer ifrån. 

Kynningsruds huvudägare är Harald Kynningsrud och barnen Eva, Pål och Lars. Pål Kynningsrud är Kynningsruds koncernchef.