Våra referenser
Glädjen är att vara till nytta!

Trampolinpark Jumpyard i Kungsbacka

Trampolinpark Jumpyard i Kungsbacka

Jumpyards trampolinpark byggt för West Estate

Vi är stolta över att ha färdigställt projektet Jumpyard i Kungsbacka. Byggnaden kommer att bli ett välkänt landmärke längs motorvägen. Under byggnationen har vi arbetat nära med våra samarbetspartners för att säkerställa en smidig process och ett framgångsrikt resultat.

Byggnadsarbetet inleddes förra sommaren, med schaktning och grundläggning som utfördes under vintern. En gedigen betongplatta, förstärkt med spetsbärande betongpålar, lades för att säkerställa stabilitet och hållbarhet. Stommen restes under sommaren, och i oktober stod den majestätiska byggnaden färdig med en imponerande fasad i olika färger och nyanser.

Smidig och effektiv process
Tack vare det dedikerade arbetet från våra engagerade medarbetare, projektörer och entreprenörer har hela processen löpt på smidigt och effektivt.

Projektchef Alexander Bryngelhed och platschef Niklas Andersson har spelat en central roll i att säkerställa att arbetet fortskred enligt plan och att projektet överlämnades i tid till kunden.

Bra arbetsmiljö
– Under hela processen har vi lagt stor vikt vid en positiv arbetsmiljö och ett gott samarbetsklimat, berättar Niklas.

Detta har inkluderat gemensamma aktiviteter som pingismatcher på rasterna för att främja lagandan och trivseln bland våra medarbetare.

Öppnades 26 januari 2024
26 januari 2024 öppnades Jumpyard i Kungsbacka.

– Vi är stolta över att ha varit en del av detta projekt och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder framöver, uttalar Alexander och Niklas.

Byggnadstyp

Sportsanläggning

Upphandlingsform

Totalentreprenad

Kund

West Estate AB

Areal

2400 kvm lokaler

Byggår

2023

Man med skägg och ljusblå skjorta.

Alexander Bryngelhed

Projektchef

0708 244565

alexander.bryngelhed@kynningsrud.se

Relaterade referenser